Ponta dă cu o mână şi ia cu două! TVA scade abia în iunie, azi scade valoarea bonului de masă


*Acest articol a apărut și în timesnewroman.ro

Pentru că mult discutata problemă a scăderii TVA-ului la alimente a fost soluționată VICTORios, Ponta a dorit să echilibreze balanța economică încă de pe acum: Valoarea bonurilor de masă destinate contribuabililor a scăzut, de azi, cu 15%, fiind prima reducere pe anul acesta.

”E perioada reducerilor și așa cum TVA-ul a intrat la solduri, așa și bonurile de masă beneficiază de un discount favorabil consumatorilor”, a transmis premierul.
”De când valoarea bonului de masă a scăzut, parcă sunt mai cumpătat la mâncare, nu mai fac excese și nici risipă!”, a spus un cetățean, bucuros de noua inițiativă.
După data de 1 Iunie, de când noul TVA alimentar va intra în vigoare, numărul bonurilor de masă primite de un individ se va înjumătăți. ”Este o măsură extraordinară! Numai așa putem combate obezitatea și diabetul în România!”, a spus un militant al partidulul premierului.
Românii așteaptă acum toamna, când s-a auzit că se va inaugura primul Mall al Foamei, pentru un management echilibrat al distribuirii mâncării pentru populație.
bon de masă
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s