În restaurantele din Piatra Neamţ a apărut şniţelul Mihaela Rădulescu, din piept tăvălit prin făină


Acest articol a fost publicat de către autor și pe Times New Roman

Prestația ei prin făină nu a rămas fără ecou în Moldova natală! Un patron de restaurant din Piatra Neamț, a schimbat denumirea șnițelului în meniul localului său, promovând specialitatea ”Piept tăvălit prin făină à la Mihaela Țiganu Rădulescu Bănică Schwarzenberg Etc.” – pe scurt, şniţelul Mihaela.
Servit pe un platou inscripţionat cu “Românii au talent”, alături de un vin vechi, ineditul şniţel a avut un succes neaşteptat printre clienţii de sex masculin. “Cam aţos, probabil era găina bătrână, dar foarte gustos. Am simţit că şniţelul se ridică din făină şi mă pupă pe buze!”, l-a descris un tânăr mesean.

“Mi-a plăcut prestaţia Mihaelei la Pro TV şi am asociat-o imediat cu un şniţel zemos, din pui de la Avicola, dat prin făină pe ritmul muzicii. Ştiu că e injectat, dar aşa se poartă în zilele noastre! Tot personalul nostru i-a dat un mare ‘da’, iar acum aşteptăm să se rostogolească puţin şi prin pesmet”, a povestit patronul restaurantului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s