Așa-i la modă…


Am mai abordat eu AICI, câteva eterne enigme feminine, impuse cu forța de modă. Dar parcă trendul persistă, în paradoxul lui și în 2014!

Cred că moda asta cu părul vopsit blond & cu rădăcini nevopsite, închise la culoare, a fost inventată ca soluție de criză, pentru femeile care nu au timp/bani să treacă de două ori pe lună pe la coafor… Și precis a fost inventată de un bărbat, dornic să mai țină și el de bănuții din bugetul casei: ”ce-ți trebuie draga mea văxea-n păr, de 2 ori pe lună?! Uite ce bine-ți șade platinată și cu rădăcinile naturale, negre ca smoala!”.
Cu toată buna lui intenție, de a lansa totuși un trend în moda coloristică de origine capilară, nu putem să nu remarcăm că acum, femeile (care, orice ar fi, găsesc ele soluții!) își dau și mai abitir banii de întreținere (+ factură telefon + pachet full option la cablu), pe coafor, pentru a-și vopsi rădăcinile cu vopsea neagră și restul părului blond. Adică 2 tuburi de vopsea în loc de unul, ca să aibă consorții lor de ce să-și smulgă părul (natural!!!). Cele care nu-și alocă rezerve pentru coafor, decât o dată la 3 luni, s-au scos, desigur!
Dacă-mi permiteți, ca și fin observator al societății, doresc să propun și eu trendul 2015: Lăsați-vă părul să crească, tundeți văxeaua din el și purtați-l natural, așa cum v-a făcut mother nature! O să fiți surprinse plăcut, mai ales că multe dintre voi nici măcar nu mai știți exact ce culoare naturală aveți! Dețineți păr alb? Aveți mai mult farmec personal! PE BUNE!

Aș face o campanie, bazată pe asta ”Life in plastic is SARCASTIC”:
1) Platfus is marvellous! – pentru țâțe BIO, crescute în mod natural, fără adaosuri
2) Unghii scurte & îngrijite vs. Spatule de import
3) De ce să dai bani ca să arăți ca un pui rotisat cu cancer de piele?
etc.
PS: Întrebați bărbații (HETEROSEXUALI, ATENȚIE!) ce părere au despre platinate, unghii false, silicoane & boturi umflate, piei trecute prin solar de 3X pe săptămână sau păr vopsit jumi-juma (pentru că multe dintre voi nici nu aveți limită!)
PPS: Aștept trendul cu oja ciobită intenționat (o manichiură de acest fel va costa, cu siguranță, dublu, față de una normală, deoarece saloanele for trebui să se doteze cu aparate de ciobit), rimelul care curge intenționat pe obraji (”așa se poartă, nene!!!”) și cariile ”bine & atent plasate, ca să te propulseze în high class!”
PAM-PAM!

ciara-ombre-hair

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s