Mega Image inaugurează, de Paște, un nou magazin dedicat persoanelor single


Mega Image lansează, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, noul brand ”SHOP & LET IT GO…”, pentru cumpărătorii care au ieșit recent dintr-o relație (preferabil) de lungă durată. Acesta presupune încurajarea aprovizionării de Paște, fără a trezi suspine și amintiri din trecut.

Știm cât de dureros este să ieși dintr-o relație și să suferi după sufletul pereche, care a decis brusc să plece pe alte meleaguri, mai fertile și cu mai multe oferte de sex opus. Tocmai de aceea, am venit cu o idee briliantă, aceea să oferim publicului, afectat de cele de mai sus, (complet dezinteresat și cu bunăvoință nelimitată), un nou lanț de magazine dedicat în exclusivitate. Ne gândim că poate clienții, când se aflau într-o relație, își făceau cumpărăturile în Mega Image și Shop&Go, legând amintiri, atunci când umpleau coșurile și își cheltuiau salariul împreună, pentru aprovizionarea casei, iar acum, tocmai acest lucru îi va face să evite un timp magazinele noastre clasice. Ca să nu fie afectat clientul și desigur, să nu se orienteze către concurenții noștri, cu produse mai variate și mai ieftine (afectându-ne și nouă vânzările…dar asta, te rog, n-o da către presă, rămâne între noi!), dorim să le punem la dispoziție Shop & Let it Go…Este, deci, un proces win-win, pentru client și Mega Image-Delhaize Group!
       Noul brand este foarte bine gândit, astfel încât NU oferă promoții de tipul ”1+1 gratis”, ca să nu trezească amintiri dureroase, NU pune la dispoziție pachete de semințe de tip Economy Size, care în mod normal s-ar ronțăi în 2 și evident, NU comercializează prezervative sau sticle de băutură mai mari de 0.5 litri.
Este magazinul TĂU și numai al tău! Nu-l împarți cu NIMENI!” – anunță Xavier Piesvaux, director general al Delhaize Group

Articolul a fost publicat și pe Times New Roman
logo S&G

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s