M-am scobit în nas de-un muc/Dă-mi un like, că-i pe Facebook!


….Pentru că m-am săturat de buzele voastre țuguiate!
….De pletele voastre-ntinse cu placa și arse de vopsea blondă, deși voi sunteți brunete și vă stă NAȘPA, cu sprâncene negre și păr alb-blond!
…De vorbele voastre de duh, că v-a părăsit ăla cu care v-ați combinat ieri și care v-a dezamăgit, că v-a dus la film cu tramvaiul, cu nu cu Jeep-ul lu’ tac’su!
…De pozele voastre studiate în oglinda din baie, cu mileul pe fundal, cu patul nefăcut și chiloții nespălați, cu spatele arcuit, de parcă vă cereți drepturile asupra unei vieți sexuale abuzive & superficiale. Nu mai vreau să deschid news feedul și să văd țâțe de minore, boturi rujate, funduri bombate, spatulele alea dizgrațioase de unghii false, ștrasuri, vopseluri și genți LV din Dragon. Da, scumpete mică, sunt invidioasă!
…De greșelile voastre gramaticale ”care este” și care îmi malpraxicizează sinapsele, de lipsa de cratimă, care ”mia jicnit” tot ce am învățat până în clasa a 8-a,
…De pozele voastre de ”bună dimineața :******” și ”noapte bună, tu nu știi cât sufăr, că în spatele zâmbetului meu porțelanat, șade o superbitate abătută, de indiferența ta…porcule! :((((”…….pe lângă texte, avem musai și poze cu chipurile noastre de sirene, cu pori dilatați de la fondul de ten și botul lucios….fetelor…nu vă mai dați cu lipici pe botic, că NU E BIO!
…de felul în care, la 16-17-18 ani vă alintați unele pe altele cu ”fă”, ”proasto”, ”mumușicoooo :*”, ”nesătulo” și gratulați taberele adverse de pițipoance cu apelative gen ”târfele alea”
… de modalitatea în care (dez)informați tagma masculină de vârsta voastră, că AU PIERDUT o ”diamantă”, o ”safiră”, o ”nestemată” și că nicio ”târfă” (pe care micul pulărău în călduri a ales-o fără minte & inimă) nu se va ridica la nivelul vostru de a da CLASĂ! P.S.: Micuțul PuLăRăU nici nu vă citește posturile…În primul rând, sinapsele-i sunt înfundate și în al doilea rând, îl dor ochii de la atâta ROZ!
….de felul în care vă pozați cu logo-ul de bitten apple la vedere….Dacă n-aveți aifon nu vă faceți poză în oglindă, că nu e trendy
…de felul în care vă supărați dacă se ia cineva de voi (you ask for it, gurlz!)
…pentru că sunteți needucate, râdeți în gura mare în public, arătându-vă cariile și/sau plombele
…pentru că înjurați birjărește cot-la-cot cu băieții din tagma voastră
…pentru că le bârfiți pe alea care chiar ”au cu ce”.
…pentru că cele mai multe dintre voi, nu ați deschis o carte în afară de faceBOOK și mai degrabă știți pe de rost, cu precizia unui GPS de ultimă generație, unde se află cluburile bucureștene, decât biblioteca liceului
…pentru că mergeți la sală, doar să poluați încăperea cu parfumul vostru de la AVON, mergând agale pe banda de alergat, să nu vă transpire extensiile și să nu vă curgă mâscâzul de pe fațadă

….și în final…..

CĂ SUNTEȚI ANALFABETE. Punct!

PS: Vă dedic postul ROZ de mai jos!

PS 2: Liniuțele alea dintre cuvinte se cheamă ”cratime”.

Le Pitz

Reclame

6 gânduri despre ”M-am scobit în nas de-un muc/Dă-mi un like, că-i pe Facebook!

  1. Nico zice:

    @ eu : Of Doamne ce ma disperati voi intelectualilor englezati,vorbiti juma’ romana juma’ engleza pt ca nu mai incape in voi cunostiinta imensa de plagiat si de non-originalitate,cu ce sunteti voi diferiti de cele mentionate mai sus in post,ca doar la fel va comportati nu prin atitudine fizica da prin limbaju asta englezist,vorbiti ma romaneste nu va mai cufuriti pe voi ca nu va da nimeni un os din contra sunteti penibili si ni s-a luat de voi gunoaielor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s