Scurtă prezentare a autorului ”BLOGSERVATOR”:


Specimen „Blondă”, uni-neuronală, cu o sclipire de dezaxare în ochi, un pic logică, creativă, acră, marketing addicted, vorbeşte când nu trebuie, instabilă emoţional şi uneori fizic, duşman declarat al alcoolului tare. Poate fi uşor furată de peisaj, dar îşi revine dacă o scuturi un pic. Levitează.
În natură se găseşte în stare pură, sau în combinaţie cu încă 10-15 prieteni asemănători, sau măcar cu valeităţi comune. Socializează excesiv, dacă-i dai un pahar cu apă.

Îi plac: pisicile, cinematografele, scorţişoara, ghimbirul, discuţiile logice, umorul cauzator de lacrimi, dulciurile, narghileaua, culorile vii, parchetul, Stephen King, Thierry Mugler, Converse, Seat, bonurile de masă, discuţiile nocturne, plimbările de vară, sportul, vara, portocalele, bărbaţii bine făcuţi (la grătar…), Orăşelul Copiilor, Banatul, oamenii în general…

Nu-i plac: pechinezii, Fratelli sau Bamboo, după caz, machiajul excesiv, merele, femeile isterice, umorul de prost-gust, gri-ul, marmura, oamenii super-superficiali, merţanele negre, şaorma, iarna, autosuficienţa la graniţa cu infatuarea, cafeaua 3 în 1, certurile, pupincurismele sau reproşurile excesiv de nefondate 😀 …

Metode de abordare: neconvenţionale

Nu este indicat: S-o sub sau supra estimaţi

Instrucţiuni de utilizare: Funcţionează la capacitate maximă, cu vorba bună,arhi-socializare, limonadă & pizza. Funcţionează cu noduri în perioadele de foame, frig, criză, somn, pre, intra și post-menstruație.

Adesea, răspunde la numele de „MĂDĂ”. Dacă după multiple comenzi, observați că nu reacționează, luați o atitudine ZEN și verificați dacă nu cumva are căștile mp3-playerului în urechi.

Me!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s